CTB.nlBranche: Zakelijke Dienstverlening

Digitalisering is geen opdracht van de toekomst,
maar een oplossing voor nu

Wat wordt de rol van Microsoft Teams als we minder thuiswerken

Mensen zijn je primaire arbeidsmiddel

De Corona-crisis is niets meer dan een versterking van een patroon dat wij al jaren in de branche herkennen. Steeds minder repetitief werk en steeds meer werk waarbij creativiteit en analytische inzicht gevraagd zijn. Een gouden tijd voor de opkomst van de moderne werkplek.

Zowel de ABN AMRO, als de Rabobank vragen in hun economische verkenningen en lobby naar Den Haag veelvuldig aandacht voor de waarde van arbeid.

Maar de uitdagingen voor de zakelijke dienstverlening zijn groter. Want terwijl de vraag naar ondersteunende diensten bovengemiddeld groeit bij economische groei, zo daalt de vraag nu ook harder dan elders in de markt.

Wij onderscheiden drie hoofduitdagingen voor dit moment:

  1. Arbeidsproductiviteit

    Met de effectievere inzet van mensen groeit omzet. Maar juist die groei vlakt af over de afgelopen jaren.

  2. Arbeidstevredenheid

    Mensen vinden is niet eenvoudig, en ze gezond en tevreden houden is een zoektocht. Ondersteuning bij effectief samenwerken is de kern van  tevredenheid.

  3. Corona en thuiswerken

    Corona heeft vleugels gegeven aan de behoefte om op afstand samen te werken. En daarmee heeft -gelukkig!- ook adoptie een vlucht genomen. Gebruik maken van deze band-wagon is de opdracht van dit moment.

Ontdek P365 Test je Teams-gebruik

 

Succesvolle gebruikers van P365

 

Van dorp - CTB

“Zonder kosten kunnen we snel meeliften met alle nieuwe functionaliteiten en innovaties van Microsoft. Dat is prettig, want we willen ons wel speciaal vóelen maar niet speciaal zíjn. Want dan wordt het duur.”

Rody van Egmond Rody van Egmond
Commercieel directeur, ITON

Microsoft 365 is de omgeving waarmee moderne bedrijven hun werkplekken inrichten. Cloud, samenwerken én integratie met alles waaraan werknemers gewend zijn.

Microsoft Teams is de snelst groeiende app van Microsoft ooit. In april 2020 groeide het gebruik in 1 maand met meer dan 200% en in oktober nog eens met 100%. Er zijn inmiddels 115 miljoen actieve gebruikers per dag.

Ook ABN AMRO het stelt in zijn insights: “Koplopers als Microsoft laten zien dat het onderscheidend vermogen van succesvolle ondernemingen allang niet meer ligt in machines, productiecapaciteit en procesoptimalisatie, maar in kennis en creativiteit van medewerkers.”

Ontdek wat P365 voor je kan betekenen.

Ontdek P365

De ultieme werkomgeving voor projectleden

P365 is de ultieme werkomgeving voor projectmanagement en laat al je projectdeelnemers werken met alle waardevolle functionaliteit van Microsoft 365.