CTB.nlOffshoreFugro en P365 in de podcast Teams Talk

Fugro en P365 in de podcast Teams Talk

Fugro. Dit bedrijf doet al bijna zestig jaar onderzoek naar de aarde, in meer dan zestig landen.
Fugro en P365 in de podcast Teams Talk
partner-logo

Soms heb je van die klanten… waar je mee wegloopt. Het beste jongetje van de klas. De ‘queen bee’. In je privé-omgeving kan dat perfecte zelfs irritant worden. Maar zakelijk draag ik deze types op handen. De ideale klant is geniaal. En wij hebben er weer één.

Fugro. Sinds begin dit jaar werken we volop met hen samen. Dit bedrijf doet al bijna zestig jaar onderzoek naar de aarde, in meer dan zestig landen. Zij verzamelen bijvoorbeeld de geo-data waarmee (in de zee) kabels aangelegd kunnen worden voor mega-dataverbindingen tussen landen. Het is geweldig werken met Fugro, omdat zij absoluut vooroplopen in het gebruik van Teams in de hele organisatie.

Zij zien informatievoorziening als belangrijkste enabler om het bedrijf te optimaliseren. Één van hun afdelingen richt zich volledig op optimalisatie van de projectmethodieken, tools en werkwijzen om de best mogelijke projecten uit te voeren voor hun klanten. Dus deze afdeling ziet en werkt met volle inzet aan de mogelijkheden van Teams én heeft invloed in het bedrijf om verbeteringen door te voeren.

Dat heeft natuurlijk ook effect op hun adoptiegraad, de koppeling van Teams aan ERP en andere systemen en heel veel andere zaken die bij het gebruik van Teams komen kijken. Ook hierin zijn zij… een absolute koploper.

Samen met Jef Michielsen, change manager bij Fugro, zat ik deze zomer in de podcast Teams Talk van Microsoft-medewerkers Jeroen Janssen en Michel Bouman. Jef vertelt hierin precies hoe het één en ander werkt met Teams in zijn bedrijf. Sommige dingen werken prima, maar het bedrijf liep tegen zaken aan die voor veel bedrijven herkenbaar zullen zijn. Luister dus vooral naar de podcast op Spotify of Apple podcasts.

In het kort komt het er op neer dat Fugro al was gestart met de inzet van SharePoint maar veel meer voordelen van Teams in het bedrijf wilde integreren. Dan kun je zelf aan de slag gaan voor een oplossing die precies past binnen je bedrijf, maar dat betekent een flinke investering en geeft het risico van onverwachte problemen. Fugro weet dat als geen ander. En toen was daar P365: een standaard maatwerkoplossing waardoor investering en onverwachte problemen rap verminderen.

Bekijk P365 Podcast op Apple Podcast op Spotify

P365 geeft jou de controle, je gebruikers het gemak

Creëer de perfecte balans tussen orde en gebruiksgemak in Teams, SharePoint en andere Microsoft 365 apps met P365. Standaardiseer de werkwijze, automatiseer de inrichting, integreer met bronsystemen en houd grip door slimme beheertools.