CTB.nlNieuws en blogsCTB Dynamics team overgenomen door Cegeka
CTB Dynamics team overgenomen door Cegeka

In de afgelopen jaren heeft CTB een succesvol Dynamics CE team opgebouwd met een focus op technische en bouwbedrijven. Het team heeft ambitieuze implementaties gerealiseerd voor klanten zoals Royal Haskoning DHV, Koninklijke BAM Groep en Vinci Energies Netherlands. Dit team zal per 1 januari 2020 verder gaan als onderdeel van de Cegeka divisie Business Solutions, waar de Dynamics CE specialisten nieuwe kansen krijgen voor het bedienen van toonaangevende klanten en voor hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor Cegeka, momenteel al een succesvolle Dynamics partner op Europees niveau, betekent dit een mooie voorwaarts met de Dynamics CE practice in Nederland en een verrijking van hun klantportfolio om trots op te zijn.

CTB kiest voor focus op P365

Een belangrijk thema in de miljoenen nota 2020, is de beperkte ontwikkeling van arbeidsproductiviteit in Nederland tegen de achtergrond van een vergrijzende beroepsbevolking. In de zakelijke dienstverlening ontwikkelt deze zich sinds 2010 met slechts gemiddeld 1% per jaar. Het kabinet stelt in de nota: ‘productiviteitsgroei is nodig om een toename van de welvaart in brede zin te garanderen’ en noemt investeringen in ICT als een belangrijke drijver voor deze productiviteitsgroei.

Daarmee is de kracht van de Office 365 nog relevanter geworden voor Nederlandse bedrijven, de dienstverleners voorop. Ik zal me vanaf 1 januari 2020 met het CTB team volledig richten op onze missie om ‘Zakelijke en technische dienstverleners te helpen productiever samen te werken, voor en met hun klanten’. Daarvoor ontwikkelen en implementeren wij onze oplossing P365 die speciaal voor deze doelgroep gemaakt is als aanvulling op hun eigen Office 365 omgeving. P365, een cloud oplossing vanuit Azure, drijft de adoptie van Office 365 en zorgt ervoor dat o.a. Microsoft Teams snel en breed ingezet kan worden bij deze projectgedreven organisaties.

Meer over ons

Vragen hierover?

Contact

YURI RAMDHANI

Sparren om te kijken of P365 iets voor jullie is?

Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.