CTB.nlNieuws en blogsEen systeem, hoe goed het ook is, werkt alleen als iedereen er inderdaad… mee werkt.
Een systeem, hoe goed het ook is, werkt alleen als iedereen er inderdaad... mee werkt.
Zo laat je het hele bedrijf werken met P365.

En zo gaan mensen meedoen

Office, SharePoint en Teams: allemaal prachtig, maar niet persé laagdrempelig. Hoe krijg je mensen zo ver echt met het nieuwe systeem te gaan werken? Een goed begeleidde uitrol is de sleutel naar succes, volgens Eric Overgaauw. Als ervaren ICT-manager weet hij hoe belangrijk het is dat je de uitrol van een nieuw systeem goed begeleidt. Dus toen zijn bedrijf in 2018 ging werken met onze oplossing P365, besteedde hij veel aandacht aan de uitvoering. Dat wierp z’n vruchten af.

Overgaauw leidde twee mensen op die langs de vestigingen toerden en alle medewerkers hielpen bij het leren gebruiken van het nieuwe systeem. Verzoeken om wijzigingen door medewerkers werden genoteerd voor versie 2.0 en verder was de boodschap helder: dit is het nieuwe systeem, zo werkt het en dit is hoe we het vanaf nu doen.

Dat klinkt strak, maar juist die strikte opdracht geeft aan hoezeer Overgaauw, en dus het hele bedrijf, in de oplossing gelooft. En dat is dan ook de boodschap die doorsijpelt in het bedrijf: wij geloven dat dit goed is voor het bedrijf. Dus ook goed voor jou. En dan gaan mensen meedoen. Na de eerste weken werkten de collega’s van Overgaauw niet alleen met de basis-tooling, maar benutten ze ook de extra’s. Zo wisselden ze na een verhuisklus foto’s uit via P365. Een foto van de oude plek, met uitpuilende draden en troep op de grond. En een foto van de nieuwe plek: nette kasten met vastgebonden draden en een brandschone vloer. Trots laten collega’s hun werk zien. Met andere woorden: P365 bevordert ook nog eens het community-gevoel.

Download P365 Factsheet

Download onze factsheet

P365 Factsheet

In één overzicht de belangrijkste toegevoegde waarde van P365 voor jouw organisatie in de Zakelijke Dienstverlening.
MATTHIJS BRAAK

Sparren om te kijken of P365 iets voor jullie is?

Wij zetten daarom onze jarenlange ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.