CTB.nlNieuws en blogsMicrosoft Teams incompany Workshop

Microsoft Teams incompany workshop

Op aanvraag organiseren wij een gratis 'Microsoft Teams voor directies' workshop voor zakelijke dienstverleners die Microsoft Teams willen omarmen. De workshop vindt plaats bij jou op kantoor op een afgesproken datum.
partner-logo

Microsoft Teams, een goede investering?

De meerwaarde van Microsoft Teams, in feite een nieuwe manier van samenwerken, is strategisch. Het draagt bij aan de groei van zakelijke dienstverleners door onder andere medewerkers productiever te maken en door talent beter te binden. Waarom bieden wij deze workshops aan? Omdat visie en support vanuit de directie de kritische succesfactor #1 is voor het realiseren van de voordelen van Microsoft Teams. De gratis workshop is gericht op directeuren van zakelijke dienstverleners met meer dan 200 medewerkers. Geïnteresseerd? Lees er meer over en meld je aan. 

De ‘Microsoft Teams voor directies’-workshop geeft antwoord op:

  • Wat is de strategische meerwaarde van Microsoft Teams voor een zakelijke dienstverlener?
  • Hoe gebruik je Teams in de praktijk en welke voordelen ervaar ik persoonlijk? 
  • Hoe stuur ik de implementatie van Teams in mijn bedrijf aan en hoe vermijd ik de valkuilen? 

Na afloop ben je in staat om de meerwaarde voor jouw bedrijf te formuleren én een project op te starten en aan te sturen voor het realiseren van deze meerwaarde. 

Wij kennen je markt

P365 bevat ‘out-of-the-box’ een uitgedachte werkwijze om te innoveren in jouw digitale samenwerking. Met P365 automatiseer en standaardiseer je de inzet van Microsoft Teams. 
Je behoudt overzicht en bespaart tijd bij medewerkers en bij je ICT afdeling. ‘We hebben sinds enige tijd een gespecialiseerd team toegewezen aan het marktsegment zakelijke dienstverlening. De aanpak om branchekennis centraal te stellen bij de inrichting van P365, is de sleutel tot succes geweest in eerdere implementaties. Dus dat doen we nu exact op dezelfde manier’, aldus Yuri Ramdhani, algemeen directeur CTB.

Details

Waar: bij jou op kantoor
Wanneer: op afspraak

Interesse?

Inschrijven kan via de onderstaande button.

Aanmelden

Op aanvraag
Bij jouw bedrijf

Microsoft Teams incompany workshop

Yuri Ramdhani

Sparren om te kijken of P365 iets voor jullie is?

Wij zetten daarom graag onze jarenlange ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.