CTB.nlNieuws en blogsJaarlijkse Microsoft Teams Benchmark weer van start

Jaarlijkse Microsoft Teams Benchmark weer van start

Benchmark Microsoft Teams 2022 van start

De Microsoft Teams Benchmark is een jaarlijks onderzoek naar het gebruik van Microsoft Teams bij projectmatig werkende organisaties. Vorig jaar gaven 148 managers, directeuren en ICT-functionarissen bij projectorganisaties antwoord op de vragen in ons onderzoek. Het rapport van vorig jaar kan je hier downloaden. Dit jaar zijn we weer van start gegaan met de Microsoft Teams Benchmark en hebben we de vragenlijst uitgebreid met nieuwe vragen over het gebruik van Teams, SharePoint en Microsoft 365.

Meedoen aan de Microsoft Teams Benchmark

Het onderzoek heeft als doel inzicht te krijgen in de manier waarop projectorganisaties Microsoft Teams inzetten en welke uitdagingen zij ervaren. Op basis van de antwoorden kunnen we verschillende organisaties met elkaar vergelijken en best practices delen.

De vragenlijst bestaat uit vragen over de volgende onderwerpen:

  • Visie op het belang van Teams voor de organisatie
  • Voordelen van het gebruik van Teams
  • Inzet van Teams binnen de organisatie
  • Uitdagingen met het gebruik van Teams
  • Plannen voor de toekomst van Teams

Doe je mee aan de Microsoft Teams Benchmark?

De resultaten van het onderzoek zullen geanonimiseerd in een rapport worden gepubliceerd. De onderzoeksresultaten verwerken wij in de door ons ontwikkelde Teams Maturity Index. Als je meedoet aan het onderzoek, krijg je ook inzicht in de Teams Maturity van jouw organisatie. Past jouw organisatie tussen de Enthusiasts, Explorers of Accelerators? Bij ieder level worden uitdagingen en prioriteiten beschreven, die je helpen een beter beeld te krijgen van de volgende stappen in jouw gebruik van Microsoft Teams. Doe je mee? Ga naar benchmark.ctb.nl, alvast bedankt!

Waarom voert CTB dit onderzoek uit?

CTB is gespecialiseerd in het implementeren van Microsoft 365, met Teams voorop, bij projectmatig werkende bedrijven. Met onze cloudoplossing P365 leveren wij gestandaardiseerde werkwijzen die geheel geautomatiseerd uitgerold en beheerd worden, desgewenst geïntegreerd met een ERP, CRM of asset management systeem. De kennis die wij opdoen in de benchmark onderzoeken gebruiken wij direct in de dienstverlening voor onze klanten.

Microsoft Teams Benchmark

"Grote potentie, maar chaos blijft struikelblok"

Ontdek de belangrijkste inzichten uit ons benchmarkonderzoek naar de huidige staat van Microsoft Teams-adoptie. Lees de antwoorden van 76 deelnemende projectorganisaties en leer hoe jouw organisatie het maximale uit Microsoft Teams kan halen.

Download Benchmarkrapport