CTB.nlNieuws en blogsInzichten uit het Microsoft Teams Benchmarkrapport voor effectieve samenwerking

Inzichten uit het Microsoft Teams Benchmarkrapport voor effectieve samenwerking

Microsoft Teams Benchmark inzichten

Het Microsoft Teams Benchmarkrapport geeft inzicht in de adoptie, groei en uitdagingen van Microsoft Teams binnen projectorganisaties. Download het rapport en ontdek hoe je het volledige potentieel van het platform kunt benutten.

Sinds 2020 is het gebruik van Microsoft Teams enorm toegenomen, met een groei van 32 miljoen gebruikers in maart 2020 naar meer dan 270 miljoen gebruikers in 2022. Deze groei heeft de adoptie van Microsoft Teams versneld, maar ook nieuwe uitdagingen voor organisaties gecreëerd. ICT-afdelingen worden hierdoor steeds vaker geconfronteerd met vragen als:

  • Waar kan ik Microsoft Teams allemaal voor gebruiken?
  • Hoe voorkom ik chaos en een wirwar van Teams waarin informatie zoekraakt?
  • Hoe beheers ik de beveiliging van vertrouwelijke data?

Om te achterhalen hoe organisaties hiermee omgaan, hebben wij een uitgebreide benchmarkstudie uitgevoerd, waaraan managers, directeuren en ICT-medewerkers van projectorganisaties deelgenomen hebben. Het uiteindelijke benchmarkrapport biedt waardevolle inzichten in de manier waarop projectorganisaties Microsoft Teams benutten, de groeiende populariteit van het platform en de uitdagingen waar zij voor staan om het volledige potentieel van Teams te benutten.

De studie gaat dieper in op de uitdagingen waar organisaties voor staan bij het implementeren van Microsoft Teams, zoals het creëren van structuur binnen de vele Teams en kanalen, het vergroten van de kennis over de mogelijkheden van Teams en het beheer van Teams en informatiearchivering. Om organisaties te helpen deze uitdagingen te overwinnen en het volledige potentieel van Microsoft Teams te benutten, bevat het rapport praktische aanbevelingen en tips.

Tips voor Microsoft Teams in jouw organisatie

Benieuwd naar de tips en aanbevelingen om in jouw organisatie het maximale uit Microsoft Teams te halen? Download dan het rapport en ontdek hoe je Microsoft Teams kunt inzetten om de samenwerking en productiviteit in jouw projectorganisatie te verbeteren!

Microsoft Teams Benchmark

"Grote potentie, maar chaos blijft struikelblok"

Ontdek de belangrijkste inzichten uit ons benchmarkonderzoek naar de huidige staat van Microsoft Teams-adoptie. Lees de antwoorden van 76 deelnemende projectorganisaties en leer hoe jouw organisatie het maximale uit Microsoft Teams kan halen.

Download Benchmarkrapport