Power BI

Breng je bedrijfsinformatie tot leven met rapportages, visualisaties en de juiste stuurinformatie.

Jouw volledige business op één dashboard

Met Power BI monitor je vanuit de gehele organisatie voor jouw relevante data, vanuit apps waar jij op vertrouwt. Power BI Desktop geeft jou de instrumenten om data te transformeren, te analyseren en te visualiseren. Deel rapporten in seconden met de organisatie door gebruik te maken van Power BI on the web.

Consistente analyse van data door de hele organisatie

Met SQL Server Analysis Services en Azure Analysis Services kan je eenvoudig robuuste en herbruikbare modellen bouwen, om consistente rapportages en analyses te bieden voor de hele organisatie.

Het analyseren van data is niet langer alleen weggelegd voor analisten. Dankzij zelfservice in Power BI krijgen beslissers en projectmanagers op elk niveau de mogelijkheid om relevante informatie inzichtelijk te krijgen. Altijd, overal en op elk apparaat. Men kan data uit verschillende databronnen combineren, visualiseren en persoonlijke analyses en dashboards maken, zonder tussenkomst van de IT-afdeling of specialisten. Je bepaalt zelf uit welke databases je data wilt ontsluiten. Wanneer je Power BI combineert met Office 365 kan je rapportages nog beter beheren en delen

Download Presentatie

Overtuig je baas van Microsoft Power BI

Heb jij de grote wens om altijd en overal inzicht te krijgen in belangrijke bedrijfsinformatie? Wil je dit met een druk op te knop visualiseren en wil je interactieve dashboards om in kunnen zoomen op specifieke data? Dat kan allemaal met Microsoft Power BI. Download de presentatie: Hoe overtuig ik mijn baas? En laat hem of haar de kracht en eenvoud zien van Microsoft Power BI.

Wat kan Power BI?

 • Marketing

  Geen duidelijk beeld van markten en klanten ondanks alle verschillende tools die je gebruikt? Met Power BI kan je eenvoudig marketingcampagnes monitoren en analyseren

 • Sales

  Wil jij je verkoop beter voorspellen? Wil jij je pijlen richten op de tenders met de hoogste scoringskans of geografisch verkoopgebieden inzichtelijk krijgen? Power BI legt met dashboards in enkele seconden je verkooppijplijn onder een vergrootglas, inclusief je data uit Microsoft Dynamics CRM. 

 • Financiële rapportages

  Vereenvoudig al je periodieke financiële rapportages én verhoog de betrouwbaarheid. Bovendien krijg je direct de mogelijkheid om je data interactief te analyseren

 • Forecasting

  Verbeter de aansturing van je bedrijf door forecasting met Power BI toe te passen op bijvoorbeeld personeelsplanning of inkoop.

Rob Gasseling

Sparren om te kijken of P365 iets voor jullie is?

Wij zetten daarom graag onze jarenlange branche-ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.

P365

Project 365 is de ultieme project- en documentmanagementoplossing voor bedrijven in techniek, bouw en offshore die eliminatie van faalkosten dichterbij brengt.

De ultieme werkomgeving voor
projectmanagement

In de uitvoering van projecten speelt informatiemanagement een belangrijke rol om fouten te voorkomen en het project volgens plan te realiseren. Project 365, de standaard brancheoplossing van CTB, zorgt voor standaardisatie in documentmanagement, communicatie en processen. Zo worden minder fouten gemaakt en dat betekent minder faalkosten en een beter rendement.
 • Centrale, complete en mobiel beschikbare dossiers
 • Communicatie geïntegreerd in het dossier
 • Direct starten in je eigen Office 365
GRATIS EBOOK

De ultieme werkomgeving voor projectleden

Project 365 is de ultieme werkomgeving voor projectmanagement en laat al je projectdeelnemers werken met alle waardevolle functionaliteit van Office 365.

Al onze branche ervaring in een tool

 • Business in controle, niet de IT-afdeling

  Met P365 kunnen, zonder tussenkomst van IT-collega’s, projectdossiers eenvoudig en veilig worden opgestart. Door de naadloze koppeling met bronsystemen, kunnen projecten ook worden geïnitieerd vanuit ERP- of CRM-systemen. P365 levert een set aan standaardprojecten mee, zodat elk projectdossier er hetzelfde uit ziet. Al het handwerk is geautomatiseerd. De samenstelling van projectteams gebeurt steeds op dezelfde manier.

 • Fouten voorkomen in één centraal projectdossier

  P365 is de werkomgeving waarin alle waardevolle functionaliteit van Office 365 samenkomt. Het geeft meer samenhang tussen Apps en de functionaliteit is branchespecifiek. Binnen deze omgeving kunnen projectdeelnemers alle verschillende elementen beheren. In één oogopslag is helder tot welke projecten zij toegang hebben. Communicatie, informatie, dossiers en documenten, taken en processen; dit alles komt samen op één plek.

  Er komt een eind aan het zoeken naar berichten die via verschillende kanalen verstuurd zouden kunnen zijn. Medewerkers hebben via deze werkomgeving toegang tot alle documenten waartoe zij geautoriseerd zijn. Via welk device en vanaf welke plek dan ook. Documentmanagement, samenwerking en kennisdeling komen op deze manier dus optimaal tot hun recht. In alle lagen van de organisatie.

 • De ultieme werkomgeving voor projectleden

  P365 is de ultieme werkomgeving voor projectmanagement en laat al je projectdeelnemers werken met alle waardevolle functionaliteit van Office 365. Van documentmanagement tot samenwerking en van teamcommunicatie tot mobiliteit.

  Download e-book

 • Procesverbeteringen aanbrengen

  In P365 zit de mogelijkheid om continu verbeteringen aan te kunnen brengen in processen (continuous improvement). Medewerkers kunnen lessons learned aangeven. Dat is uitermate waardevol om processtappen – die om welke reden dan ook tijdrovend, complex of onuitvoerbaar zijn gebleken – te benoemen.

  Verbeteringen kunnen direct in het proces worden doorgevoerd. De eerstvolgende keer dat het bewuste proces wordt ‘aangeroepen’, is de optimalisatie doorgevoerd. Medewerkers merken dat het werk er beter van wordt en de kwaliteit richting opdrachtgevers omhoog gaat.

Tobias van Elferen

Sparren om te kijken of P365 iets voor jullie is?

Wij zetten daarom graag onze jarenlange branche ervaring in om de beste maatwerk oplossing aan te bieden.