Power BI

Breng je bedrijfsinformatie tot leven met rapportages, visualisaties en de juiste stuurinformatie.

Jouw volledige business op één dashboard

Met Power BI monitor je vanuit de gehele organisatie voor jouw relevante data, vanuit apps waar jij op vertrouwt. Power BI Desktop geeft jou de instrumenten om data te transformeren, te analyseren en te visualiseren. Deel rapporten in seconden met de organisatie door gebruik te maken van Power BI on the web.

Consistente analyse van data door de hele organisatie

Met SQL Server Analysis Services en Azure Analysis Services kan je eenvoudig robuuste en herbruikbare modellen bouwen, om consistente rapportages en analyses te bieden voor de hele organisatie.

Het analyseren van data is niet langer alleen weggelegd voor analisten. Dankzij zelfservice in Power BI krijgen beslissers en projectmanagers op elk niveau de mogelijkheid om relevante informatie inzichtelijk te krijgen. Altijd, overal en op elk apparaat. Men kan data uit verschillende databronnen combineren, visualiseren en persoonlijke analyses en dashboards maken, zonder tussenkomst van de IT-afdeling of specialisten. Je bepaalt zelf uit welke databases je data wilt ontsluiten. Wanneer je Power BI combineert met Office 365 kan je rapportages nog beter beheren en delen

Download Presentatie

Overtuig je baas van Microsoft Power BI

Heb jij de grote wens om altijd en overal inzicht te krijgen in belangrijke bedrijfsinformatie? Wil je dit met een druk op te knop visualiseren en wil je interactieve dashboards om in kunnen zoomen op specifieke data? Dat kan allemaal met Microsoft Power BI. Download de presentatie: Hoe overtuig ik mijn baas? En laat hem of haar de kracht en eenvoud zien van Microsoft Power BI.

Wat kan Power BI?

 • Marketing

  Geen duidelijk beeld van markten en klanten ondanks alle verschillende tools die je gebruikt? Met Power BI kan je eenvoudig marketingcampagnes monitoren en analyseren

 • Sales

  Wil jij je verkoop beter voorspellen? Wil jij je pijlen richten op de tenders met de hoogste scoringskans of geografisch verkoopgebieden inzichtelijk krijgen? Power BI legt met dashboards in enkele seconden je verkooppijplijn onder een vergrootglas, inclusief je data uit Microsoft Dynamics CRM. 

 • Financiële rapportages

  Vereenvoudig al je periodieke financiële rapportages én verhoog de betrouwbaarheid. Bovendien krijg je direct de mogelijkheid om je data interactief te analyseren

 • Forecasting

  Verbeter de aansturing van je bedrijf door forecasting met Power BI toe te passen op bijvoorbeeld personeelsplanning of inkoop.

Rob Gasseling

Sparren om te kijken of P365 iets voor jullie is?

Wij zetten daarom graag onze jarenlange branche-ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.