CTB.nlNieuws en blogsP365 richt jouw Teams in
P365 richt jouw Teams in
Wil je dat je medewerkers nergens meer omkijken naar hebben?

In mijn vorige blog schetste ik hoe je ervoor kunt zorgen dat Teams geen chaos wordt. Daarvoor moet jij je bedrijf goed kennen. En om te voorkomen dat je verzandt in ellenlange gesprekken met collega’s over hoe jullie bedrijf in elkaar steekt en welke rol Teams hierin speelt, hebben wij onze 37-minutes-call opgezet. In 37 minuten zetten we je met onder andere best practices en onze Teams Maturity Index snel op het goede spoor. Om vervolgens die belangrijke stap daarná te zetten. Want als je dan eenmaal weet hoe jullie werken in je organisatie, komt de volgende kwestie: in welke mate faciliteer je dat?

Faciliteer

Je kunt faciliteren door op een A4-tje uit te leggen hoe medewerkers een Team kunnen aanmaken, wat voor template ze moeten gebruiken voor een contractvoorstel et cetera. Je medewerkers zouden er voor een groot deel zelfstandig mee aan de slag moeten kunnen. Maar waarschijnlijk wil je dat je medewerkers geen Microsoft Teams consultants worden en zich kunnen focussen op het project waar ze aan werken.

P365

Daarom hebben we P365 ontwikkeld. Functioneel beheerders kunnen met P365 centraal aan de knoppen draaien en alle business logic beheren. Een paar feiten:

  • Microsoft Teams wordt gestandaardiseerd; automatisch ingericht en gekoppeld aan externe systemen (CRM of ERP, maar andere systemen kunnen ook).
  • Je medewerkers hoeven niet meer na te denken over de inrichting van hun Teams-omgeving.
  • Bovendien doorziet P365 de lifecycle van een project. Wordt een sales opportunity een project? Dan veranderen data en documentstructuren automatisch mee. Moet een Team worden weggegooid, bepaalde data “alleen-lezen” worden, of externe gebruikers eruit worden gehaald? Met P365 richt je het allemaal in. Gedifferentieerd naar projecten, want het ene project is het andere niet. Maar daar vertel ik je in onze 37-minutes-call graag meer over.

37 minuten met Bas voor overzicht in Teams

Overzicht in Teams

37 minuten met Bas

MATTHIJS BRAAK

Meer weten over P365?

Wij zetten daarom graag onze jarenlange branche-ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.