CTB.nlP365Betrouwbaar en toekomstbestendig

Betrouwbaar en toekomstbestendig

Microsoft ontwikkelt in een hoog tempo nieuwe functionaliteiten en voor menig organisatie is het een uitdaging om bij te houden welke nieuwe features erbij zijn gekomen en welke wijzigingen ze mee te maken krijgen. Het is dus van belang om elke configuratie en inrichting in M365 continu up-to-date te kunnen houden.
Bam
Spie
Fugro
Verstegen
Definieer entiteiten

Azure

P365 is gehost in Microsoft Azure

De hosting van P365 in Microsoft Azure betekent dat u profiteert van de hoge mate van betrouwbaarheid, beschikbaarheid en schaalbare performance die Microsoft biedt.

250 tests per dag

Elke dag worden belangrijke functies getest

CTB voert elke dag 250 tests uit verspreidt over meerdere M365 tenants om er zeker van te zijn dat de functionaliteit die onze klanten gebruiken werkt zoals bedoeld. Indien ergens onverhoopt een verstoring is weten wij dat zeer snel en zijn wij in staat om pro-actief te reageren.

Manage entities microsoft teams 365
Manage entities microsoft teams 365
Data in eigen beheer

Jouw data blijft in jouw eigen beheer

P365 is verbonden met de tenant van de klant en kan zo de benodigde functies uitvoeren in deze tenant. Echter, alle documenten, chats, workflows, overige data, beveiligingsinstellingen enzovoorts zijn opgeslagen in de eigen tenant van de klant. Er is geen afhankelijk van CTB voor de beschikbaarheid van deze data.

VMI Group Microsoft Teams testimonial

P365 maakt het voor ons mogelijk om Microsoft Office 365, Sharepoint en Teams gemakkelijk te beheren en te integreren met andere systemen in ons bedrijf. (...) Hierdoor zullen we een betere controle hebben over onze documenten & gegevens en zal de samenwerking tussen onze vestigingen en mobiele medewerkers verbeteren.

Jouke de Boer, VP ICT @ VMI Group

VMI Group Testimonial CTB P365

GRATIS overstappen van maatwerk naar standaard software!

Werkt jouw bedrijf met maatwerk software om Microsoft Teams of SharePoint te automatiseren en ben je op zoek naar een betere oplossing? Stap gratis over met de P365 Overstapservice!

P365 features uitgelicht

Standaardiseer, automatiseer en beheer jouw bedrijfsproces in Microsoft 365. Ontdek de voordelen van P365!

  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365