CTB.nlP365Integreren met bedrijfsapplicaties

Integreren met bedrijfsapplicaties

De gestandaardiseerde entiteiten kunnen geautomatiseerd aangemaakt worden vanuit een bedrijfsapplicatie. Zo kan een project bijvoorbeeld bij het aanmaken al voorzien worden van de juiste projectnaam en het projectnummer. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg, er is nog veel meer mogelijk om tijd te besparen bij gebruikers en om foutkansen sterk te reduceren.
Bam
Spie
Fugro
Verstegen
Definieer entiteiten

Geen dubbele invoer

Bespaar tijd en voorkom fouten

Indien P365 geïntegreerd is met een bronsysteem kan alle data (en documenten) gebruikt worden bij het aanmaken van de entiteit maar ook bij het werken in de entiteit. En gebruikers hoeven nooit meer data dubbel in te voeren, en de bijbehorende fouten komen niet meer voor.

Data gebruiken

Verhoog uniformiteit en betrouwbaarheid

Naast de naamgeving kan data uit het bronsysteem ook gebruikt worden om eenvoudig te delen met alle projectleden, om metadatavelden te vullen en om document templates automatisch al te vullen met aanwezige data.

Manage entities microsoft teams 365
Manage entities microsoft teams 365
API

Koppel met je andere bedrijfsapplicaties

P365 beschikt out-of-the-box over diverse automatiseringen API’s waarmee integraties met een lange lijst van bedrijfsapplicaties mogelijk zijn. Door de inzet van generieke API’s zoals bijvoorbeeld de Azure Event Grid kunnen in bijna alle gevallen goede oplossingen gevonden worden, ook voor oudere legacy applicaties. Ook de API’s worden door CTB onderhouden.

VMI Group Microsoft Teams testimonial

P365 maakt het voor ons mogelijk om Microsoft Office 365, Sharepoint en Teams gemakkelijk te beheren en te integreren met andere systemen in ons bedrijf. (...) Hierdoor zullen we een betere controle hebben over onze documenten & gegevens en zal de samenwerking tussen onze vestigingen en mobiele medewerkers verbeteren.

Jouke de Boer, VP ICT @ VMI Group

VMI Group Testimonial CTB P365

GRATIS overstappen van maatwerk naar standaard software!

Werkt jouw bedrijf met maatwerk software om Microsoft Teams of SharePoint te automatiseren en ben je op zoek naar een betere oplossing? Stap gratis over met de P365 Overstapservice!

P365 features uitgelicht

Standaardiseer, automatiseer en beheer jouw bedrijfsproces in Microsoft 365. Ontdek de voordelen van P365!

  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365