CTB.nlP365Moderne document templates

Moderne document templates

Het gebruik van document templates is voor organisaties belangrijk voor het ondersteunen van een gestandaardiseerde werkwijze. Echter is het gebruik van deze templates in de praktijk nog wel lastig, gebruikers moeten de laatste versie van een template ergens ophalen, opslaan in hun dossier en handmatig vullen met data. Met de moderne document templates in P365 worden deze handmatige stappen overbodig en dat betekent forse tijdsbesparing.
Bam
Spie
Fugro
Verstegen
Definieer entiteiten

Beheren

Alle document templates worden centraal beheerd

Gebruikers selecteren direct in Teams de juiste template en P365 haalt op dat moment de laatste versie van het template op, het kopiƫren van verouderde templates behoort tot het verleden.

Filteren

Alleen de juiste document templates worden aangeboden

Op basis van het type entiteit en de rol van de gebruiker worden enkel de document templates aangeboden die relevant zijn. Gebruikers zijn niet meer onnodig lang bezig om het juiste template te vinden.

Manage entities microsoft teams 365
Manage entities microsoft teams 365
Automatisch invullen

Gegevens worden automatisch gevuld

Alle beschikbare informatie in de entiteit (bijv. naamgeving, nummering, datums, kenmerken, enzovoorts) kan automatisch ingevuld worden in de document templates. Bij het aanmaken van het document wordt een flexibel aan te passen keuze menu getoond waarin de gebruiker de te vullen informatie kan selecteren waarna P365 het document aanmaakt, vult en op de juiste plek opslaat. Zonder verdere handelingen vanuit de gebruiker of een ICT-afdeling.

VMI Group Microsoft Teams testimonial

P365 maakt het voor ons mogelijk om Microsoft Office 365, Sharepoint en Teams gemakkelijk te beheren en te integreren met andere systemen in ons bedrijf. (...) Hierdoor zullen we een betere controle hebben over onze documenten & gegevens en zal de samenwerking tussen onze vestigingen en mobiele medewerkers verbeteren.

Jouke de Boer, VP ICT @ VMI Group

VMI Group Testimonial CTB P365

GRATIS overstappen van maatwerk naar standaard software!

Werkt jouw bedrijf met maatwerk software om Microsoft Teams of SharePoint te automatiseren en ben je op zoek naar een betere oplossing? Stap gratis over met de P365 Overstapservice!

P365 features uitgelicht

Standaardiseer, automatiseer en beheer jouw bedrijfsproces in Microsoft 365. Ontdek de voordelen van P365!

  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365