CTB.nlNieuws en blogsWaarom zou je het niet zelf doen?

Waarom zou je het niet zelf doen?

Waarom zou je het niet zelf doen?

Mijn vorige blog ging over onze ‘kickstart’, waarmee we jou en je hele bedrijf binnen twee weken on track hebben met Teams. Een goed aanbod, klip en klaar, niet duur, gegarandeerd opluchting én zin in de toekomst als je het korte maar o zo effectieve traject hebt doorlopen.

Maar jij kijkt naar dit aanbod en denkt bij jezelf: kan ik dit zelf niet? Ik heb de techniek al in huis.

Ja, technisch gesproken kun je het zelf. Zeker. Maar er zijn drie redenen om het niet zelf te wíllen:

  1. Het kost je ontzettend veel tijd. De interne tijd die je kwijt bent, en daarmee de kosten, zijn enorm, omdat iedereen voor zich gaat ontdekken wat wel en niet werkt.
  2. Zonder onze begeleiding blijven bepaalde functies niet toegankelijk. Wij kunnen bijvoorbeeld klanten toegang geven tot documenten zonder dat ze onderdeel uitmaken van een team.
  3. Heb je Teams ingericht maar wil je het tóch anders? Omzetten is lastig. Data omzetten lukt niet in alle gevallen. Dus zit er niets anders op dan een tweede structuur op te zetten. Die ziet er net weer iets anders uit. Resultaat: chaos. Omdat wij het al eerder hebben gedaan, zetten we het in een keer voor je neer.

Daarom moet je dit niet zelf willen en gebruik je onze kickstart.

Wat kost onze begeleiding aan tijd en geld?

  • Tijd: 1,5 dag voor de werkgroep en 0,5 dag voor ICT-er
  • Geld: EUR 6.950. Vast, eenmalig en all-in

Kortom: de kickstart is een goed aanbod om nog dit jaar met minimale investering in tijd en geld en geen enkel risico maximaal te profiteren van Teams. We houden het klein en vooral heel praktisch. Dus je hoeft niet ‘alles’ om te gooien.

Vraag nu een demo aan van onze kickstart. Bevalt het je? Beslis en ga binnen twee weken live.

Neem contact op met Wouter Vermeer, onze Microsoft Teams Evangelist: w.vermeer@ctb.nl en 06-13 27 08 18, voor jouw mogelijkheden en download ons Kickstartaanbod. Hierin hebben we alles wat je moet weten over ons aanbod op een rijtje gezet.

Ik ben benieuwd naar de kickstart