CTB.nlNieuws en blogsWat wil je eígenlijk?

Wat wil je eígenlijk?

Stop met nadenken over wat je zou wíllen. Ontdek eerst wat er allemaal kan.

Wat zie jij op het plaatje boven deze blog? Waar kijk je naar? Paard en wagen, zonder paard? Een koets, zonder koets?

Het is de eerste auto.

In een bekende vorm. Want we wisten niet beter. Dat ándere kenden we nog niet. Carl Benz vertaalde oude concepten naar nieuwe technologieën. Wat betekende dat hij nog steeds zonder dak, met geringe snelheid en beperkte ruimte op weg ging. Een echte switch maken, iets volstrekt nieuws bedenken, is moeilijk als je je geen voorstelling kunt maken van dat nieuwe. Benz ‘bleef haken’ in 1885 en wij doen dat nog steeds in 2020. Dan duurt het jaren voordat je echt bent opgeschoten.

Daarom roep ik ‘stop’. Stop met nadenken over wat je zou wíllen. Maak je beeld compleet door degene met ervaring te zoeken en aan te haken. Pas als je weet wat er allemaal kan, ontdek je wat je écht nodig hebt. Zo kom ik bijvoorbeeld bij bedrijven die op zoek zijn naar een DMS. Ze beschrijven hun wensen in termen die hen al bekend zijn. De onbekendheid met het nieuwe voorkomt dat ze echt de switch maken.

Zonde. Het heeft jaren geduurd om de eerste auto om te bouwen tot de wagens van nu. Gun jezelf een korter ontwikkelproces door bij het eindpunt te beginnen. Wij laten je graag ervaren hoe de nieuwe technologieën werken, en bieden je een proefrit aan. Stap in, doe ervaring op en bouw uiteindelijk een auto waar je echt blij mee bent en een jaar of tien mee vooruit kunt.

Neem voor onze proefrit contact op met Wouter Vermeer, onze Microsoft Teams Evangelist: w.vermeer@ctb.nl en 06- 13 27 08 18, en download ons proefritaanbod. Hierin leggen we uit waar de proefrit precies uit bestaat.

Ik ben benieuwd naar de kickstart