CTB.nlWerken bij

Werken bij

Grenzen verleggen, meesterschap, toewijding en teamgeest zijn kernwaarden die centraal staan bij CTB. Wij doen een stapje extra voor elkaar en voor onze klanten. Daar is ruimte voor, ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat bij ons aan de slag in een team met veel collega's die al langere tijd bij CTB werken en continu gemotiveerd zijn met uitdagingen, vernieuwing, ontwikkeling en het plezier van samenwerken met gelijkgestemden.
Ben je op zoek naar een plek waar je geruime tijd met plezier kan werken en waar je kan groeien als mens en in je vak? Dan ben je bij CTB aan het goede adres, bekijk de vacatures!

Onze vacatures in één oogopslag

 • Functioneel Consultant Microsoft 365

  Als Functioneel Consultant Microsoft 365 heb je een leidende rol in het implementeren en onderhouden van P365 bij onze vooruitstrevende klanten. Je bent samen met het projectteam verantwoordelijk voor het gehele implementatie traject. Van het voortraject tot implementatie tot het onderhoud daarvan. Je bent adviseur voor de klant en jouw kennis van de focusmarkten van CTB (technische en zakelijke dienstverlening) én de laatste technologische ontwikkelingen zijn daarin cruciaal.

  Meer informatie

 • Developer Microsoft 365

  Wil jij als developer Microsoft 365 ons Scrum-team komen versterken? Wil je werken met collega’s die grenzen verleggen en werken aan (internationale) implementaties bij grote bedrijven in de sectoren techniek, bouw en offshore? Voel jij je thuis in een team dat zichzelf continu uitdaagt om projecten en processen beter te laten verlopen? Van marktkennis en aanpak tot en met de beheersing van de nieuwste Microsoft cloudtechnologie?

  Meer informatie

 • Technisch support Microsoft 365

  Wil jij onze servicedesk komen versterken en het technisch en functioneel beheer doen van Microsoft 365-omgevingen van onze klanten? Wil je werken met collega’s die grenzen verleggen en werken aan (internationale) implementaties bij grote bedrijven in de sectoren techniek, bouw en offshore? Voel jij je thuis in een team dat zichzelf continu uitdaagt om projecten en processen beter te laten verlopen? Van marktkennis en aanpak tot en met de beheersing van de nieuwste Microsoft cloudtechnologie?

  Meer informatie