CTB.nlWerken bijProjectleider Microsoft 365

Projectleider Microsoft 365

Wil jij voorop lopen in de innovatie die Microsoft Teams mogelijk maakt en je klanten helpen en uitdagen om zichzelf te onderscheiden van de concurrentie? Herken jij jezelf daarnaast in de kernwaarden: grenzen verleggen, meesterschap, toewijding en teamgeest? Dan is werken als projectleider Microsoft 365 iets voor jou!

Specialist in productiever samenwerken met Microsoft 365

Microsoft Teams wordt steeds meer de centrale plek voor samenwerken die kostbare tijd bespaart. In tijden waarin bedrijven onder druk staan om meer te doen met dezelfde collega’s is dit relevanter dan ooit. Maar de bedrijven die verder gaan dan alleen het videobellen zijn nog fors in de minderheid. Echt samenwerken in Teams (communicatie, document management, gekoppeld met een ERP, proces ondersteuning en meer) staat nog in de kinderschoenen.

CTB is gespecialiseerd in het verder brengen van technische en zakelijke dienstverleners om daadwerkelijk de potentie van Microsoft Teams en het Microsoft 365 platform te benutten. Daarvoor ontwikkelden wij de Azure hosted SaaS oplossing P365 waarmee we inmiddels marktleider zijn in de technische dienstverlening met klanten zoals Van Dorp, SPIE, BAM, Fugro en meer. Met dit product sluiten we Microsoft 365 & Teams nauw aan op de werkprocessen van deze bedrijven, onder meer door de integratie met bronsystemen zoals een ERP. P365 biedt alle benodigde functionaliteit hiervoor. In plaats van elke keer maatwerk te leveren bij verschillende soorten bedrijven leveren we meerwaarde met een functioneel rijk en standaard product dat zich bewezen heeft én met jarenlange branchekennis.

Over deze functie

Als projectleider Microsoft 365 draag je de verantwoordelijkheid over diverse projecten waarin P365 geïmplementeerd wordt. Je bent gericht op het succes van de klant en dat gaat verder dan alleen het project afronden. Het echte succes bij de klant ontstaat met een maximale adoptie van de geïmplementeerde oplossing, jouw blik is dus altijd daarop gericht. Je stuurt en adviseert de klant ook in zijn interne proces; van draagvlak bij de directie en het management tot aan het voorbereiden van de Go Live. Je bent een echte verbinder en als projectleider M365 creëer jij waarde, zowel voor jouw team als voor onze organisatie.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Verantwoordelijkheid dragen voor de sturing van projecten binnen tijd en budget en de juiste functionaliteiten beschikbaar te stellen voor gebruikers
 • Opstellen en bewaken van planningen
 • Rapporteren over de (financiële) voortgang van het project, zowel naar de klant als naar het MT

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris
 • Een leaseauto, laptop, smartphone van de zaak en een onkostenvergoeding
 • 30 vakantiedagen
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Flexibel en parttime werken op diverse flex locaties door heel Nederland en diverse regelingen rondom thuiswerken
 • Niet te vergeten; een gezellig team en kantoor in Ede

Hier herken jij jezelf in

 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van projecten en ervaring met Microsoft 365 en Teams is een grote plus
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en projectmanagement skills
 • Je werkt zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid voor resultaat en kan goed omgaan met vrijheid
 • Je deelt actief jouw kennis en ervaring, overziet het groter geheel en bent daarnaast doelgericht en slagvaardig
 • Je bent verbindend, grensverleggend en ziet kansen en mogelijkheden

Solliciteren op deze functie

De werving en selectie van deze vacature is uitbesteed aan Werving op Maat. Is je interesse gewekt en herken je jezelf in het profiel? Twijfel niet langer en reageer of vraag meer informatie, door contact op te nemen met Youssef El Berrah via youssef@wervingopmaat.nl, 06 2834 6666 of solliciteer direct via deze link.

Solliciteren