CTB.nlWie zijn wij

Wij zijn grensverleggers

Wij willen meer halen uit jouw bedrijf, onszelf en de technologie die Microsoft ons biedt. Wij zorgen dat jij on top of IT bent.

Visie

De wereld verandert. Iedere dag. Onze manier van (samen)werken verandert ook – bijna iedere dag. Wij helpen je om wendbaar te blijven. Wij zorgen ervoor dat je klanten op het juiste moment worden meegenomen, dat ondertussen je kwaliteitsstandaard en risico’s bewaakt blijven en dat je medewerkers altijd en overal met elkaar kunnen samenwerken. Onze ICT-oplossing is er slechts om bij te dragen aan de doelstellingen van jouw bedrijf. Intern is alles op orde. Zo helpt IT je om je klant voor te blijven. You’re on top of IT.

Missie

Wij maken het mensen makkelijker om:

  • Nog beter werk te leveren aan de klant. Dankzij onze ICT is intern alles op orde dus alle aandacht kan naar het leveren van de beste resultaten voor de klant. Kwaliteit van je diensten én de klanttevredenheid stijgen.
  • Efficiënter samen te werken. Goed personeel is schaars. Met onze hulp zorg je goed voor je medewerkers. En zet je aan de andere kant hun capaciteit maximaal in. Je betrekt je klanten op tijd. Je structureert je Microsoft Teams. Je zorgt voor overzicht.

Microsoft Gold Partner

Als Microsoft Gold Partner leveren wij diensten en eigen brancheoplossingen gebaseerd op de Microsoft cloud. Wij zijn specialist in Microsoft 365, Power Apps, Flow, Azure en meer.

Yuri Ramdhani - Managing Director CTB
Yuri Ramdhani

Sparren om te kijken of P365 iets voor jullie is?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Techniek, bouw en offshore gebruiken onze oplossingen:

  • P365

    Dankzij P365 werken onze klanten in techniek, bouw en offshore efficiënt samen aan commerciële trajecten, (omvangrijke) projecten en beheer binnen Microsoft Office 365.

    P365 ontsluit grote hoeveelheden informatie op het juiste moment voor de juiste mensen. Middels Microsoft Teams bereiken mensen de voor hen relevante delen van de Microsoft Sharepoint-site van een bepaald project. Zowel Sharepoint als Microsoft Teams worden geautomatiseerd en gestandaardiseerd ingericht. Zo breng je data uit CRM en ERP direct bij de juiste gebruikers.

    Meer over P365