CTB.nlWie zijn wij

Dit doen wij

Wij helpen bedrijven in techniek, bouw en offshore bij het verbeteren van hun rendement en het beheersen van hun risico’s. Om dat echt goed te kunnen doen hebben wij als Microsoft- en kennispartner al jaren een volledige focus op (internationale) organisaties in de sectoren techniek, bouw en offshore.

Strategisch niveau

Onze oplossingen zijn concreet, adequaat en volledig. En daarom ook verstrekkend. De oplossingen die we met u implementeren laten organisaties op een strategisch niveau anders werken. Niet als doel op zich, maar als middel om uw doelstellingen te behalen. Zo verleggen wij grenzen met en voor onze klanten; met behulp van de nieuwste technologie realiseren we verstrekkende verbeteringen.

Duurzame verandering

Wat ons onderscheidt van anderen is de manier waarop we bedrijven sturen en begeleiden in Change Management. Het is in ieders belang dat we projecten uitrollen die blijvend een succesvolle bijdrage aan de doelstellingen van een bedrijf leveren. Wij nemen het management mee in hoe zij ambassadeurs van deze verandering kunnen zijn. Zo’n verandering heeft aandacht nodig en moet precies georganiseerd worden.

Microsoft Gold Partner

Als Microsoft Gold Partner leveren wij diensten en eigen brancheoplossingen gebaseerd op de Microsoft cloud. Wij zijn specialist in Dynamics 365 for Customer Engagement (CRM), Office 365, Power BI, Power Apps, Flow, Azure en meer.

Rob Gasseling

Voor ons heeft de bouw branche geen verassingen

Wij zetten daarom graag onze jarenlange branche-ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.

Techniek, bouw en offshore gebruiken onze oplossingen:

 • P365

  Dankzij P365 werken onze klanten in techniek, bouw en offshore efficiënt samen aan commerciële trajecten, (omvangrijke) projecten en beheer binnen Microsoft Office 365.

  P365 ontsluit grote hoeveelheden informatie op het juiste moment voor de juiste mensen. Middels Microsoft Teams bereiken mensen de voor hen relevante delen van de Microsoft Sharepoint-site van een bepaald project. Zowel Sharepoint als Microsoft Teams worden geautomatiseerd en gestandaardiseerd ingericht. Zo breng je data uit CRM en ERP direct bij de juiste gebruikers.

  Meer over P365

 • Dynamics 365

  De customer engagement suite in Dynamics 365 is de moderne motor in je commerciële proces. Door je pijplijn te vullen en de juiste projecten te selecteren, bouw je waardevolle referentiedossiers op en haal je je rendementsdoelstellingen.

  CTB maakt van Dynamics 365 het middelpunt van je commerciële proces. Naast het in kaart brengen van kansen in de markt, zorgt onze inrichting voor een betere samenwerking, een zorgvuldigere tenderfase en een geautomatiseerde opbouw van een referentiedossier.

  Door uw kansen in de juiste volgorde te checken op alle relevante punten, versterkt u uw commerciële proces. Een goede kans is ook echt een goede kans. Gericht en bewust haalt u bij de juiste klanten de juiste opdrachten binnen. Met andere woorden: uw relatiebeheer, tendermanagement en marketing leveren meer op.

  Meer over Dynamics

 • Power BI

  Visualiseer uw bedrijfsgegevens met Microsoft Power BI. Het is een suite aan business analytics tools waarmee u eenvoudig bedrijfsgegevens kan analyseren en belangrijke inzichten kan delen met de organisatie. Power BI dashboards bieden gebruikers een 360-graden beeld voor hun belangrijke statistieken. Op één plaats, in realtime bijgewerkt en beschikbaar op al hun apparaten.

  Het is een zelfservice Business Intelligence-oplossing met het ultieme doel om dieper inzicht te verschaffen in jouw bedrijfsdata. Wanneer je Power BI combineert met Office 365 kan je rapportages nog meer beheersen en eenvoudig verspreiden via SharePoint Online.

  Meer over Power BI