CTB.nlNieuws en blogsZo wordt Teams geen chaos
Zo wordt Teams geen chaos
Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor chaos in Teams

‘Ik zit in zoveel Teams. Ik weet niet meer waar ik voor wat moet zijn en kan niet meer vinden wat ik zoek.’ Wanneer medewerkers dit soort dingen verzuchten, is er waarschijnlijk een IT-afdeling die ook zo z’n zorgen heeft… Als IT-beheerder ben je verantwoordelijk voor het veiligstellen van data en wil je chaos voorkomen. Je wilt weten wat er allemaal in de organisatie gebeurt en grip houden op je gebruikers. Dan helpt het niet als ‘iedereen’ Teams kan aanmaken en kan kiezen waar hij zijn documenten bewaart. Maar Teams hóeft geen chaos te zijn.

Gratis: 37-minutes-call

Wat je moet doen om ervoor te zorgen dat Teams geen chaos wordt, is goed kijken naar je organisatie. Waar gaat je bedrijf naartoe? Welke rol speelt Microsoft Teams hierin? Hoe werk ik samen (binnen afdelingen, tussen projecten, met externen)? En wie doet en mag wat? En welke tooling binnen Teams werkt voor wat? Hebben we alleen een nieuw kanaal nodig of een heel Team? Of een SharePoint site? En wie bepaalt eigenlijk wat we nodig hebben?

Kijken naar hoe andere bedrijven dit doen, helpt ook. Om te voorkomen dat je drie dagen met elkaar praat en vergelijkt, bieden wij onze 37-minutes-call aan (gratis!). In 37 minuten zetten wij je op het goede spoor door:

  • best practices te delen
  • op basis van onze Teams Maturity Index te bepalen waar jouw bedrijf zich bevindt en welke stappen dus nu nodig zijn om Teams goed te laten werken
  • aan de hand van stellingen duidelijk krijgen wat jouw bedrijf wel en niet nodig heeft
  • en, last but not least, te kijken en luisteren naar jullie ervaringen met Teams. Je kunt je ideeën toetsen bij mensen die veel ervaring hebben in de praktijk (bij ons dus).

Daarna hoef je nooit meer bang te zijn voor chaos.

37 minuten met Bas voor overzicht in Teams

Overzicht in Teams

37 minuten met Bas

MATTHIJS BRAAK

Meer weten over onze Teams-oplossingen?

Microsoft Teams is nu cruciaal in je organisatie. Wij zetten graag jarenlange branche-ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.