CTB.nlP365Bedrijfsprocessen standaardiseren

Standaardiseer je bedrijfsprocessen in Microsoft 365

Vertaal je bedrijfsprocessen naar Microsoft 365 met entiteiten in P365. Maak voor klanten, offertes, projecten of 'assets' eenvoudig een passende gestandaardiseerde configuratie. Zo is het voor gebruikers eenvoudig om nieuwe items te maken.

Beheer entiteiten, velden, connecties en onderlinge relaties vanuit het P365 Admin Center. Zo krijg je weer grip op je Microsoft 365 omgeving.
Bam
Spie
Fugro
Verstegen
Definieer entiteiten

Entiteiten

Geef je bedrijfsprocessen weer in Entiteiten

Met P365 kan je middels de entiteiten functionaliteit je eigen proces configureren in Microsoft 365, Teams, SharePoint en andere apps. Door het proces in te richten krijgen de tools waarde en wordt het gebruik logisch.

Lifecycle

Definieer de lifecycle van elke entiteit

Voor elke entiteit kan een lifecycle gedefinieerd worden, bijvoorbeeld van initiatie naar uitvoering en naar archief. Elke fasewisseling gaat gepaard met automatische wijzigingen zoals extra kanalen en/of mappen die worden aangemaakt en rechtenprofielen die wijzigen.

Manage entities microsoft teams 365
Manage entities microsoft teams 365
Connecties

Maak logische verbindingen

P365 biedt krachtige hulpmiddelen voor het beheer van zowel entiteiten als relaties tussen hen. In een proces hebben entiteiten regelmatig relaties met elkaar, een offerte leidt tot een project en beiden horen bij een klant. Dergelijke relaties worden beheerd in P365 en de verbindingen worden automatisch gelegd. Dit zorgt voor samenhang.

GRATIS overstappen van maatwerk naar standaard software!

Werkt jouw bedrijf met maatwerk software om Microsoft Teams of SharePoint te automatiseren en ben je op zoek naar een betere oplossing? Stap gratis over met de P365 Overstapservice!

P365 features uitgelicht

Standaardiseer, automatiseer en beheer jouw bedrijfsproces in Microsoft 365. Ontdek de voordelen van P365!

  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365