CTB.nlP365Controle over beveiliging en toegang

Controle over beveiliging en toegang

Samenwerken met collega's, opdrachtgevers, partners of leveranciers is aan de orde van de dag en kan ideaal in Microsoft 365. In SharePoint, zijn de mogelijkheden om data en documenten te delen en af te schermen haast oneindig. In Microsoft Teams zijn de mogelijkheden juist weer beperkt. De juiste rechtenprofielen op een gestandaardiseerde wijze door geautomatiseerde gebruikers laten beheren is erg bewerkelijk en tijdrovend. P365 Gebruikersbeheer standaardiseert de toegangsrollen en zorgt voor grip op beveiliging.
Bam
Spie
Fugro
Verstegen
Definieer entiteiten

Teams App

Gebruiksvriendelijke App in Teams (en SharePoint)

Gebruikers kunnen direct vanuit een gebruiksvriendelijke App in Teams of SharePoint toegang aanvragen of verlenen indien ze daartoe geautoriseerd zijn.

Begrijpelijke rollen

Wijs begrijpelijke rollen toe, zoals projectlid of opdrachtgever

De gestandaardiseerde rollen worden aangeboden in begrijpelijke taal en volledig automatisch uitgevoerd, hoe ingewikkeld ze ook zijn. De ICT-afdeling heeft er geen omkijken naar.

Manage entities microsoft teams 365
Manage entities microsoft teams 365

Workflows

Vraag toegang aan, laat goed- of afkeuren

Degenen die niet zelf gebruikers mogen toevoegen kunnen wel toegang aanvragen bij een daartoe geautoriseerde persoon, bijvoorbeeld de projectleider. Daarvoor zijn workflows beschikaar die de verzoeken op overzichtelijke wijze presenteren en (laten) afhandelen.

GRATIS overstappen van maatwerk naar standaard software!

Werkt jouw bedrijf met maatwerk software om Microsoft Teams of SharePoint te automatiseren en ben je op zoek naar een betere oplossing? Stap gratis over met de P365 Overstapservice!

P365 features uitgelicht

Standaardiseer, automatiseer en beheer jouw bedrijfsproces in Microsoft 365. Ontdek de voordelen van P365!

  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365
  • Stap over op P365