CTB.nlTechniekBreman kiest voor CTB voor de implementatie van Office 365

Breman kiest CTB voor de implementatie van Office 365

Breman
partner-logo

Breman kiest CTB voor de implementatie van Office 365

CTB, ICT-dienstverlener voor bedrijven in de techniek, bouw en offshore, implementeert Office 365 bij Breman Installatiegroep. Met de inzet van Office 365 wil Breman de informatiedeling verbeteren door met één platform voor kennisdeling en samenwerking in de keten te gaan werken. Dankzij deze implementatie verbetert de vindbaarheid van documenten en wordt er altijd gewerkt met de laatste versie van documenten.

Optimaal gebruik maken van Office 365

Breman kiest voor een gefaseerde aanpak voor de uitrol van Office 365 in de organisatie. Elk kwartaal worden nieuwe releases gelanceerd. In de tussentijd worden deze getest en waar nodig bijgestuurd. CTB focust zich op de sectoren techniek, bouw en offshore. Hierdoor heeft het bedrijf veel kennis en expertise van de installatiebranche. Zo bieden zij branchespecifieke oplossingen waardoor Breman optimaal gebruik kan maken van Office 365.

Dezelfde taal spreken is belangrijk

Klaas Kanis, Manager Informatiemanagement & ICT bij Breman: “We zijn eerst op zoek gegaan naar een geschikt platform om de samenwerking op te zetten. We kwamen uit bij Office 365. Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare partner met wie we een langetermijnrelatie konden opbouwen. CTB bleek deze partner te zijn. Gelijk vanaf het begin van het selectieproces werd duidelijk dat CTB verstand heeft van onze markt. Door hun kennis en expertise van de installatiesector spreken we dezelfde taal.”

Het proces naar eenduidig informatiemanagement

Yuri Ramdhani, Managing Director van CTB: “Bedrijven als Breman werken samen met verschillende aannemers, onderaannemers en partners. Samenwerken op grote schaal met verschillende partijen is complex. We hebben al veel bedrijven begeleid in het proces naar eenduidig informatiemanagement. Vaak zien we dat de bedrijven de informatie niet centraal hebben verzameld, dit zorgt voor faalkosten en miscommunicatie. Met de implementatie van Office 365 wordt dit weggenomen en hebben bedrijven een centraal punt voor de samenwerking.”

P365 geeft jou de controle, je gebruikers het gemak

Creëer de perfecte balans tussen orde en gebruiksgemak in Teams, SharePoint en andere Microsoft 365 apps met P365. Standaardiseer de werkwijze, automatiseer de inrichting, integreer met bronsystemen en houd grip door slimme beheertools.