CTB.nlJij hebt de controle, je gebruikers het gemak
Jij hebt de controle, je gebruikers het gemak

Jij hebt de controle, je gebruikers het gemak

De mogelijkheden van Teams, SharePoint en overige Microsoft 365 apps zijn haast oneindig. Gebruikers kunnen beter samenwerken, informatie slimmer ordenen en documenten delen.

Als IT-afdeling wil je chaos voorkomen, zonder dat je gebruikers beperkt in de mogelijkheden van Microsoft Teams.

P365: Precies wat je nodig hebt

P365 zorgt voor de perfecte balans tussen orde en gebruiksgemak in Teams, SharePoint en andere Microsoft 365 apps. Standaardiseer de werkwijze, automatiseer de inrichting, integreer met bronsystemen en houd grip door slimme beheertools.

Vanuit Microsoft Azure is P365 beschikbaar in jouw eigen Microsoft 365 tenant. Alle werkomgevingen, data en beveiliging zijn in jouw eigen beheer.

Prijs opvragenBoek een demo

P365 is perfect voor standaardiseren, automatiseren, integreren en beheren van

Standaardiseren

In P365 richt je van tevoren gestandaardiseerde Microsoft Teams-werkomgevingen in voor het samenwerken aan offertes, projecten, klanten en meer.

Alle mogelijke instellingen kunnen vastgelegd worden in een standaard. Denk aan de Teams-inrichting, kanalen, mappen, metadata, tabbladen, de SharePoint inrichting, koppelingen met andere informatiebronnen en de rechtenstructuur.

Door het standaardiseren voorkom je chaos in het gebruik van Teams. Je kan gebruikers op een eenduidige wijze trainen en iedereen vindt informatie op dezelfde plek terug.

Door de standaardisatie krijgen gebruikers krijgen toegang tot een persoonlijke Hub site waarin ze alle Teams en sites terugvinden waar ze toegang toe hebben. Op de Hub site wordt ook informatie gecombineerd uit hun werkomgevingen, zoals Nieuws of Agenda-items.

Deze werkwijze bespaart tijd en geld, voorkomt chaos, zorgt voor duidelijkheid en drijft adoptie.

Prijs opvragenBoek een demo

 

Automatiseren

De gestandaardiseerde werkomgevingen kunnen gebruikers zelfstandig aanvragen en deze worden geautomatiseerd klaargezet. De gebruikers hebben geen technische kennis nodig en krijgen een omgeving die aansluit bij hun werkwijze. P365 heeft ook direct relevante koppelingen aangemaakt, bijvoorbeeld tussen een project en de klant.

Met de Document Template Manager van P365 worden nieuwe documenten op basis van sjablonen ook automatisch gevuld met data uit de werkomgeving, denk aan project- of klantnummers, gegevens van de opdrachtgever, projectlocatie, enzovoorts.

P365 automatiseert op intelligente wijze en houdt logs bij gedurende de uitrol van werkomgevingen. Gebruikers worden automatisch geïnformeerd zodra ze aan de slag kunnen. Je hebt er als IT-afdeling geen omkijken naar, je houdt kostbare tijd over.

Prijs opvragenBoek een demo

Integreren

Het aanvragen van een nieuwe werkomgeving kan ook gestart worden met een knop in je ERP- of CRM-systeem. Dat is ultiem gebruiksgemak.

Je kan ook direct data uit deze bronsystemen verwerken in de werkomgeving. Denk aan project- of klantnummers, opdrachtgever gegevens, projectlocatie, enzovoorts. Zo voorkom je fouten bij het overtypen van data en is deze informatie tevens meteen beschikbaar in de intelligente documentsjablonen in P365.

P365 beschikt over een API waarmee nagenoeg elk bronsysteem gekoppeld kan worden om data te versturen en een werkomgeving in Microsoft 365 aan te laten maken.

Prijs opvragenBoek een demo

 

 

Beheren

P365 beschikt over een uitgebreid Admin Center waarin je al je standaard werkomgevingen beheert en kan aanpassen. Het is ook de centrale plek voor informatie over updates in de software, de releasenotes en je vindt er alle handleidingen en instructies. De logging informatie is ook hier toegankelijk. Je beheert de volledige configuratie van P365.

Het beheren van de slimme Document Template Manager en de configuratie van standaard rollen en rechten in P365 zijn geïntegreerd in het Admin Center. P365 wordt in de achtergrond voortdurend verbeterd en aangepast aan de nieuwste mogelijkheden in Microsoft 365.

Het Admin Center biedt je overzicht en controle.

Prijs opvragenBoek een demo

De techniek achter P365

 

Gehost in Azure
Betrouwbaar en altijd beschikbaar.

Eigen omgeving
P365 koppelt aan jouw bestaande Microsoft 365 tenant.

Gebruikersbeheer
Eenvoudig permissiebeheer
met diverse rollen.

API
Koppel aan ERP of CRM met de uitgebreide API.

Provisioning
Krachtige Provisioning engine op basis van PnP-standaarden.

Power Platform
Integratie met Microsoft Power Platform.

Documentsjablonen
Vul documenten automatisch met gegevens.

Workflows
Automatische verbindingen tussen
klant, project en meer.

 

Succesvolle gebruikers van P365

 

Van dorp - CTB
“We waren ervan overtuigd dat we naar een Microsoft 365-oplossing moesten en P365 paste het beste. Ook voelde ik jullie commitment om met ons een gezámelijke oplossing neer te zetten”

Eric Overgaauw Eric Overgaauw 
ICT Manager, Van Dorp

 

Direct aan de slag

Ben je overtuigd van de kansen voor jezelf en je collega’s? Plan dan een intake met een CTB-specialist. Wij bespreken jouw wensen, adviseren je vanuit onze best practices en brengen een offerte op maat uit. Onze implementatie methodiek is gericht op een goede adoptie van Microsoft 365 en borgt een nauwe aansluiting met de werkprocessen in jouw bedrijf. Meer weten?

Prijs opvragenBoek een demo