CTB.nlNeem de controle over Teams Governance met P365
Neem de controle over Teams Governance met P365

Neem de controle over Teams Governance

Microsoft Teams, SharePoint en andere Microsoft 365 apps veranderen de manier waarop we samenwerken. Maar chaos ligt op de loer en staat succes op grote schaal in de weg.

Standaardiseer, automatiseer en beheer jouw hele Microsoft 365 omgeving met P365. De krachtige Teams Provisioning functie integreert jouw bronsystemen, zoals ERP of CRM. Hiermee breng jij Teams Governance op niveau, zodat je gebruikers efficiënt aan de slag kunnen.

Boek een demo

Bam
Spie
Iton
Fugro

Standaardiseer Teams templates

In P365 richt je gestandaardiseerde Microsoft Teams templates in voor het samenwerken aan offertes, projecten, klanten en meer.

Alle mogelijke instellingen kunnen vastgelegd worden in een Teams template. Denk aan de Teams en SharePoint inrichting met kanalen, mappen, metadata, tabbladen en de juiste rechtenstructuur. Maar ook integraties met bronsystemen zoals ERP en CRM.

  • Eenvoudiger

    Door het standaardiseren voorkom je chaos in het gebruik van Teams. Je kan gebruikers op een eenduidige wijze trainen en iedereen vindt informatie op dezelfde plek terug.

  • Persoonlijker

    Door de standaardisatie krijgen gebruikers krijgen toegang tot een persoonlijke Hub site waarin ze alle Teams en sites terugvinden waar ze toegang toe hebben. Op de Hub site wordt ook informatie gecombineerd uit hun werkomgevingen, zoals Nieuws of Agenda-items.

  • Besparen

    Deze werkwijze bespaart tijd en geld, voorkomt chaos, zorgt voor duidelijkheid en drijft adoptie.

Meer over Teams aanmaken

 

Automatiseer met Provisioning

Zonder dat gebruikers technische kennis nodig hebben, kunnen ze zelf Teams en SharePoint-sites aanmaken. Dit gebeurt op basis van templates en kan zelfs direct vanuit een bronsysteem. De templates worden geautomatiseerd gevuld door P365 Provisioning.

Nieuwe documenten worden automatisch gevuld met data uit de werkomgeving met de Document Template Manager van P365. Zo maak je snel documenten aan met bijvoorbeeld project- of klantnummers, gegevens van de opdrachtgever, projectlocatie en meer.

Je hebt als IT-afdeling geen omkijken meer naar het uitrollen van een nieuwe werkomgeving. P365 automatiseert op intelligente wijze en toont de voortgang. Zo worden gebruikers worden automatisch geïnformeerd zodra ze aan de slag kunnen en houd de IT-afdeling tijd over.

Prijs opvragenBoek een demo

Teams integreren met ERP of CRM

Laat een nieuw Team aanmaken vanuit ERP of CRM. Dat kan met een druk op de knop of door een automatische trigger, zoals een gewonnen offerte.

De data uit deze bronsystemen kan direct worden verwerkt in Teams en SharePoint. Denk aan project- of klantnummers, opdrachtgever gegevens, projectlocatie, enzovoorts. De informatie is ook direct beschikbaar in de intelligente documentsjablonen van P365. Zo voorkom je fouten, dubbele invoer van data en maak je het aanmaken van documenten eenvoudiger.

Welk systeem je ook gebruikt, P365 koppelt ermee om jouw Teams en SharePoint templates in Microsoft 365 aan te laten maken.

Prijs opvragenBoek een demo

 

 

Beheer Teams vanuit één overzicht

P365 beschikt over een uitgebreid Admin Center waarin je al je standaard templates beheert en kan aanpassen. Beheer en wijzig al je standaard templates in het uitgebreide Admin Center van P365.

Het beheren van de slimme Document Template Manager én de configuratie van standaard rollen en rechten in User Management in P365, doe je in het Admin Center. Ook de logging informatie is hier toegankelijk. Het is bovendien de centrale plek voor informatie over updates in de software, de releasenotes en je vindt er alle handleidingen en instructies.

P365 wordt voortdurend verbeterd en aangepast aan de nieuwste mogelijkheden in Microsoft 365. Elke 3 weken brengt CTB een update uit voor P365 die geheel automatisch uitgerold wordt voor alle klanten.

Prijs opvragenBoek een demo

De techniek achter P365

 

Gehost in Azure
Betrouwbaar en altijd beschikbaar.

Eigen omgeving
P365 koppelt aan jouw bestaande Microsoft 365 tenant.

Gebruikersbeheer
Eenvoudig permissiebeheer
met diverse rollen.

API
Koppel aan ERP of CRM met de uitgebreide API.

Provisioning
Krachtige Provisioning engine op basis van PnP-standaarden.

Power Platform
Integratie met Microsoft Power Platform.

Documentsjablonen
Vul documenten automatisch met gegevens.

Workflows
Automatische verbindingen tussen
klant, project en meer.

 

Succesvolle gebruikers van P365

 

Van dorp - CTB

“We waren ervan overtuigd dat we naar een Microsoft 365-oplossing moesten en P365 paste het beste. Ook voelde ik jullie commitment om met ons een gezámelijke oplossing neer te zetten”

Eric Overgaauw Eric Overgaauw 
ICT Manager, Van Dorp

P365 geeft Teams superkrachten

Het aanmaken en beheren van Teams wordt veel makkelijker met P365. We zetten de verschillen tussen standaard Microsoft Teams en Microsoft Teams + P365 op een rij.

Standaard Microsoft Teams Microsoft Teams + P365
Statische Teamnaam
Contextuele Teamnaam
(bijv. met projectnummer)
Zichtbaarheid van het team
(openbaar of privé)
Teaminstellingen
(gasten, @-vermeldingen, en meer)
Kanalen aanmaken
Auto-favoriet kanaal
Kanaalnaam
Contextuele kanaalnaam
(bijv. met subprojectnr)
Geïnstalleerde apps toevoegen
Statische tabbladen
Contextuele tabbladen
(bijv een link naar andere applicatie)
Teamlidmaatschap
Geavanceerde rollen en machtigingen
Kanaalinstellingen
Connectoren
Mappen, bestanden en inhoud
Metagegevens/eigenschappen
Contextuele documentsjablonen
SharePoint-sjablonen
Privékanalen
Gedeelde kanalen
(nieuw in 2022)
Levenscyclus op basis
van status
Geautomatiseerd Teams
maken op grote schaal
Teams aanmaken op basis van
integraties met andere systemen
Vereenvoudigde beheertools

 

Direct aan de slag

Ben je overtuigd van de kansen voor jezelf en je collega’s? Plan dan een intake met een CTB-specialist. Wij bespreken jouw wensen, adviseren je vanuit onze best practices en brengen een offerte op maat uit. Onze implementatie methodiek is gericht op een goede adoptie van Microsoft 365 en borgt een nauwe aansluiting met de werkprocessen in jouw bedrijf. Meer weten?

Prijs opvragenBoek een demo