CTB.nlNieuws en blogsLeer tijdens mijn webinar waarom Teams een perfect DMS is
Leer tijdens mijn webinar waarom Teams een perfect DMS is
Leer tijdens mijn webinar waarom Teams een perfects DMS is

Wekelijks voer ik bij bedrijven gesprekken over de inzet van Microsoft Teams. Documentmanagement is daarbij een actueel onderwerp. Vrijwel iedereen die ik spreek, maakt naast netwerkschijven nog gebruik van een traditioneel DMS. Dat Teams ook een DMS is, en een goede, zien veel mensen over het hoofd. Dat is jammer. Door Teams niet als serieuze kandidaat voor een DMS te zien, creëer je, kort gezegd, twee problemen:

  • Je geeft wellicht geld uit, terwijl het niet nodig is (wéér die licentie betalen)
  • Je creëert (nog) een ‘silo’ en zet dus geen stap in meer integraal werken. Terwijl in betere samenwerking en het centraliseren van álle relevante informatie én communicatie, de winst zit

Oftewel: je doet jezelf tekort. Omdat de kennis van Teams bij bedrijven nog volop in ontwikkeling is, weet je nog niet wat er allemaal kan. Daarom herken je Teams niet als het DMS dat je verder gaat helpen. En precies daarom organiseer ik een webinar onder de titel ‘Silo of samenwerken’?

Dit is een webinar alleen voor zakelijk en technisch dienstverleners die geld willen besparen, overzicht in hun documenten willen en hun medewerkers tevreden en efficiënt aan het werk willen houden. Creëer je weer een silo of ga je nu echt een keer samenwerken? Zoals ik al zei: in het integraal werken, in het samenbrengen van zaken die niet eerder bij elkaar kwamen, zitten de kansen voor de toekomst. Daar zit de duurzaamheid. En die kansen biedt Teams je allemaal. In dit kosteloze webinar op 20 oktober om 15.00 uur ga ik je precies vertellen hoe dat zit.

Ik geef het webinar eenmalig en alleen voor zakelijk en technisch dienstverleners. Omdat we van deze branches de ins en outs kennen. Ik weet zeker dat we met onze kennis van jouw branche ook jou verrassen. Dus tot 20 oktober!

Webinar terugkijken?

MATTHIJS BRAAK

Meer weten over P365?

Wij zetten daarom graag onze jarenlange branche-ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.