CTB.nlNieuws en blogs2021 volgens Satya Nadella
2021 volgens Satya Nadella
Satya Nadella, CEO Microsoft, heeft hoge verwachtingen van 2021. En wij ook.

Satya Nadella, CEO Microsoft, heeft er alle vertrouwen in. Nadella in de Financial Times van 5 januari: ‘Microsoft Teams is in 2020 mainstream geworden. In 2021 wordt Microsoft Teams de allesomvattende tool voor (samen)werken en communicatie. Microsoft Teams zal het komende jaar net zo onmisbaar en vanzelfsprekend aanwezig zijn als je internetbrowser.’

Het einde van de crisis is in zicht, en er is fundamenteel iets veranderd. We gaan nooit meer terug naar de manier van werken van vóór 2020. We staan aan het begin van een periode waarin we ontdekken dat Microsoft Teams een heel breed platform is, een startpunt van ieders werkdag. Waarin we ontdekken dat Teams fundamenteel anders en beter is dan het op communicatie en het individu gerichte Outlook dat we gewend zijn. De voordelen zijn enorm, onder meer vanwege de tijdswinst voor medewerkers door minder zoeken en efficiëntere communicatie.

Bedrijven hebben nog een lange weg te gaan voordat medewerkers dit echt zo gaan zien. Dat merken wij ook. Daarom zetten we in 2021 vol in op die bewustwording en het verbreden van kennis en vaardigheden.

Onderzoek naar uitdagingen bedrijven in Teams

Daarom doen we onderzoek naar de manier waarop IT-afdelingen omgaan met Microsoft Teams. Hoe ver zijn ze? Waar lopen ze tegen aan? Ook bij jou. Met de informatie die naar boven komt, helpen we bedrijven op een zo breed mogelijke manier. We delen de info bovendien met ándere bedrijven, zodat je – iedereen zit in hetzelfde schuitje – elkaar verder helpt.

2021 is het jaar van een diepgaande werk-transitie. Microsoft Teams transformeert, zoals Nadella zegt, van een mainstream tool tot het cement van je werkdag. Want dát is, wanneer je Teams vol inzet en alle tools en het gemak ontdekt die er in zijn verstopt, precies wat Teams is. Blijf bij door je ervaringen met ons te delen.

Doe mee aan ons onderzoek

P365 geeft jou de controle, je gebruikers het gemak

Creëer de perfecte balans tussen orde en gebruiksgemak in Teams, SharePoint en andere Microsoft 365 apps met P365. Standaardiseer de werkwijze, automatiseer de inrichting, integreer met bronsystemen en houd grip door slimme beheertools.