CTB.nlNieuws en blogsHoe P365 projectbeheer bij Unica verandert

Hoe P365 projectbeheer bij Unica verandert

projectbeheer microsoft 365

Bij CTB streven we ernaar om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken met behulp van onze oplossingen. Daarom zien we ook graag dat P365 heeft bijgedragen aan het stroomlijnen van projectbeheer en het verbeteren van de efficiëntie binnen Unica.

Deze technische dienstverlener heeft dankzij P365 grote stappen gezet in de optimalisatie van hun werkprocessen. De uniforme manier van werken, die nu binnen de organisatie wordt gehanteerd, heeft dubbel werk verminderd en de efficiëntie aanzienlijk verhoogd. Bovendien heeft de integratie van SharePoint Online en Teams voor projectbeheer het beheer van documenten en bedrijfsprocessen vereenvoudigd en verbeterd.

Unica heeft met onze hulp een betere controle en overzicht verkregen over hun documenten. Ook hebben we samengewerkt aan het versterken van het gebruik en de kennis van Microsoft 365 binnen het bedrijf, door het ontwikkelen van trainingsmateriaal en het verzorgen van trainingen. Dit alles draagt bij aan een succesvolle digitale transformatie en stelt Unica in staat om verder te groeien en te integreren, waardoor ze zich nog sterker positioneren als een vooraanstaande en toekomstbestendige technische dienstverlener.

We nodigen je uit om meer te lezen over Unica’s reis en de impact van P365 in hun volledige klantverhaal.

Lees het klantverhaal van Unica

 

Microsoft Teams Benchmark

"Grote potentie, maar chaos blijft struikelblok"

Ontdek de belangrijkste inzichten uit ons benchmarkonderzoek naar de huidige staat van Microsoft Teams-adoptie. Lees de antwoorden van 76 deelnemende projectorganisaties en leer hoe jouw organisatie het maximale uit Microsoft Teams kan halen.

Download Benchmarkrapport