CTB.nlNieuws en blogsTransformatie van Klantendossiers bij Verstegen

Transformatie van Klantendossiers bij Verstegen

Transformatie van Klantendossiers Microsoft 365 bij Verstegen: Accountancy

Bij CTB zijn we altijd op zoek naar manieren om bedrijven te helpen groeien en excelleren. We zijn dan ook verheugd om te delen dat Verstegen Accountants en Adviseurs, één van de best presterende accountantskantoren in Nederland, een transformatie heeft doorgemaakt in hun manier van werken en dienstverlening, met een beetje hulp van onze P365-oplossing.

Verstegen, met acht vestigingen verspreid over Nederland, stond voor de uitdaging om hun documentbeheer en samenwerkingsprocessen te optimaliseren. Ze hebben gekozen voor de kracht van Microsoft Teams in combinatie met P365 om een gestandaardiseerd, veilig en centraal klantdossier te creëren. Deze transformatie heeft geresulteerd in een efficiëntere werkstroom, betere toegankelijkheid van documenten en een verhoogde samenwerking binnen het team.

We zijn trots op wat we samen met Verstegen hebben bereikt en kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking. Wil je meer weten over hoe Verstegen deze verandering heeft ervaren? Lees hier het volledige P365 klantverhaal.

Lees het Verstegen klantverhaal

Microsoft Teams Benchmark

"Grote potentie, maar chaos blijft struikelblok"

Ontdek de belangrijkste inzichten uit ons benchmarkonderzoek naar de huidige staat van Microsoft Teams-adoptie. Lees de antwoorden van 76 deelnemende projectorganisaties en leer hoe jouw organisatie het maximale uit Microsoft Teams kan halen.

Download Benchmarkrapport