CTB.nlNieuws en blogsWaar sta jij ten opzichte van anderen?
Waar sta jij ten opzichte van anderen?
Beantwoord deze vragen en leer alle voordelen van Teams kennen

Na bijna vijf weken volop thuiswerken, willen wij weten hoe het je vergaat. Hoe werk je met Teams, welke functionaliteiten gebruik je, waar loop je tegenaan? Niemand heeft de wijsheid in pacht. Maar samen komen we een heel eind. Daarom heb ik het volgende gemaakt: een lijst met tien vragen over de manier waarop jij Teams op dit moment gebruikt. Ik heb geprobeerd de lijst korter te maken, maar dat ging ten koste van de kwaliteit. Dus het zijn tien vragen geworden. Wel heel compacte, duidelijke vragen die je binnen vijf minuten (in totaal!) hebt beantwoord.

Op basis van jouw antwoorden, maken wij een quickscan. Een korte-en-krachtige rapportage die aangeeft in hoeverre jij nu gebruik maakt van alle voordelen van Teams en waar je staat ten opzichte van andere bedrijven hierin. We filteren de quick wins en helpen je direct om met Teams een volgende stap te zetten.

Op onze website staat in principe alle informatie die je nodig hebt. De 10 belangrijkste functies van Teams bijvoorbeeld. En de 7 voordelen van Teams voor jouw organisatie en natuurlijk de 5 tips om Teams te implementeren. Allemaal erg handig en goed om te weten. Maar wat we écht willen geven, is lastiger. Namelijk exact die informatie waar jij op dit moment om staat te springen.

Vandaar deze vragenlijst. Als je vijf minuten vrij maakt om ‘m in te vullen, weet jij over vijf werkdagen hoe je de voordelen van Teams nog beter benut (en hoe je die ándere bedrijven voor blijft😁).

Naar de Quickscan

Naar de quickscan
MATTHIJS BRAAK

Meer weten over onze Teams-oplossingen?

Microsoft Teams is nu cruciaal in je organisatie. Wij zetten graag jarenlange branche-ervaring in om de beste oplossing aan te bieden.